Wil jij ook een duurzame centrale verwarming? 

 

Niks gezelliger dan thuiskomen in een aangename, warme woning. T.I.B. Van Bruggen draagt een steentje bij met een verwarmingssysteem, vloerverwarming en ketel op maat van je woning of bedrijf. Je oude stookinstallatie vervangen we graag door een milieuvriendelijker alternatief.  

Wist je trouwens dat zo’n 70% van je energiekosten naar de verwarming van je huis gaat? Een efficiënte verwarmingsinstallatie kiezen is dus de boodschap! Wij staan voor je klaar met onze expertise en duurzame producten voor je centrale verwarming.  

 

Hoogrendementsketels en condensatieketels op gas of stookolie

 

In ons gamma vind je hoogrendementsketels en condensatieketels voor particuliere woningen en commerciële toepassingen zoals bedrijven en publieke gebouwen. Een hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout en biedt je een hoger rendement dan conventionele cv-ketels. Ook een condensatieketel op aardgas of stookolie biedt een beter rendement aangezien de waterdamp van de rookgassen omgezet wordt in warmte. Aan jou de keuze. 

Wij plaatsen zowel gasketels als mazoutketels van vooraanstaande merken, waaronder Vaillant en RemehaDoor de positieve eigenschappen zit je er gegarandeerd warmpjes bij: 

Maximale zuinigheid en comfort

(verwarming en warm water)

checkmark

Snelle en eenvoudige installatie

(doen wij voor je)

checkmark

Super betrouwbaar en duurzaam

checkmark

Of dacht je aan een zonneboiler, warmtepomp, pelletketel
vraag ernaar!
 

Contacteer ons

 

 

Kennismaken?

Bel ons, we komen graag langs.

 
Om je gebruikservaring te verbeteren maken we gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies? Geen probleem!